Het verhaal van bakkerij het Broodhuys begint ergens in de vorige eeuw, omstreeks 1900 en gaat van vader op zoon. In 1991 neemt Bert Van Rompay de bakkerij over van zijn vader François, zodat hij daarmee de vierde generatie bakkers is. Vakmanschap, ervaring en beroepskennis zijn hem dus met de paplepel ingegoten.
Het gebruik van puur ambachtelijke technieken in een modern ingerichte bakkerij, achter de winkel, laten je genieten van de geur van versgebakken brood.
Men kan onze bakkers aan het werk zien, waarbij vooral de hygiënische omstandigheden opvallen waarin zij werken: kraakpropere werktafels, blinkende mengkuipen, …
In onze nostalgische en stijlvol ingerichte winkel, het Broodhuys, worden deze ambachtelijk vervaardigde producten te koop aangeboden.
Ons verkoopsteam zal graag bereid zijn je met deskundige uitleg bij te staan bij de keuze van jouw product.
Het Broodhuys staat voor meer dan een eeuw aan traditie en ambacht. Met dezelfde zorgvuldigheid selecteren we de beste ingredieënten om dat ene perfecte brood, vol van smaak, voor jou te bakken.
Op ontdekking in onze bakkerij